Dah masuk 22 rupenyerr

19 April 2011.. Genap umo saya 22 tahun. Alhamdulillah.. Allah dah pinjamkan saya roh dah 22 tahun. Betapa lamanye. Free lak tu. 18 April merupakan hari lahir kawan saya, Ady Fitri. Dy lak dah genap 20 tahun. Bru cecah 20-an.

Thnx to him sbb dah celebrate hari lahir saya yang ke 22. Walaupun tak seberapa tp cukup bermakna untuk saya. Thnx to Ady... Thnx jugak untuk kawan-kawan yang dah wish kat saya berserta hadiah. ;)

Thnx a lot for my mum & dad sbb dah jaga & didik saya selama 22 tahun. I love you so much. Pagi tu bile bukak fb, tgk ade notification kat inbox. Tgk2 my mum yg anta. Thnx mama... I know you love me a lot more than the others. Rase terharu. Nak nangis pun ade jgk. ;)

From my sister: Nabilah Ayu
*Thanx dear... Terharu giler bile tgh pic ni..
MyEm0.Com


From: Ady Fitri
Ni name dy capang... Cumei x? hihi...
MyEm0.Com

2 comments:

  1. cumel cm akk la capang..haha

    ReplyDelete
  2. hihi...mst la cumel cm akk.. kalo xcumei tu bkn cm akk, cm adik..hihi

    ReplyDelete