My Lovely Teacher =)

Tahun ni, genap 3 tahun saya dah tinggalkan alam persekolahan.. Kdg2 rndu jgk kat kawan2 sekolah dulu.. Bile dh wndu, ktorg ade kn reunion 0r gathering.. tu pn scara kecil-kecilan untuk hilangkn rindu msing2... Seriusly, sekolah perempuan sj mmg best. Sbb bile dah datang tmpt majoriti lelaki, lagi byk kerenah lelaki ni.. That's why, kpd junior2 kat skolah tu, jgn nyesal msuk skolah tu..Tambahan lak Cikgu2 sumer byk pengalaman...

Kalo ckp bab cikgu2 ni mmg best.. Saya saaaaayyyaaaannnggg sumer cikgu2 kat skolah tu.. Kdg2 time cikgu mare, ade gak rase x suke. Tp, name pon skolah...Tempat kite blaja. Bkn shj akademik tp jgk sahsiah. Dalam rmai2 cikgu, saya lak rapat ngn sorg cikgu nih.. Name dye EN. RASHID BIN AHMAD... Cikgu ni mmg best..

Kdg lawak.. kdg2 garang & sumer prangai cikgu ade... Pernah saya ditanye oleh cikgu perempuan kat skolah dulu... Dye tanye knape saya baik dgn cikgu Rashid ni.. Dye ckp dye pn xbrani kalo tgk cikgu Rashid tu.. yerla...ape tak takot nye.. Muke garang..hehe...tp, ati baekkk punye... Cikgu Rashid ni ckgu ICT. Dye sgt la rajin. Buat satu2 keje mesti buat bersungguh-sungguh. Bak kate SCIPPianz.. "bersu". hak3.. Miss that time..!!

Dah banyak benda saya blaja ngan cikgu Rashid ni.. Bnda paling saya suke tgk adalah notis kat komputer.. Ade2 aje.. Ayat mesti mau power. Biasela..Nk didik budak2 kan.. hehe.. pape pn thnx to Ckgu Rashid yang dah byk bntu saya kat SCIPP. Untuk pengetahuan cikgu( kalo cikgu da bace blog ni), saya pon tkot jgk kat cikgu sbb ckgu garang kalo ngajar. Tp, cikgu mmg BEST!!!... Jasa cikgu xkn saya lupe sampai bile2.. thnx a lot...

3 comments:

  1. Teacher is the one who teaches us how to compete in the world and you care for your teacher, i appreciate it!!

    Cash Online Get Easy cash at your door step

    ReplyDelete